SERVEIS PRINCIPALS

24 hores, 7 dies a la setmana

Tenim dissenyat un servei a torns, les 24 hores del dia, tots els dies de l’any, per la teva tranquil·litat, pensant en els teus desplaçaments. T’aconsellem la reserva prèvia, per que puguis despreocupar-te, no fer esperes innecessàries, tenir reservat un cotxe per tu i a garantir-te un bon servei.

Salud i Mútues

Conscients de les dificultats de mobilitat que es presenten en determinades edats i/o situacions, disposem de diversos vehicles adaptats. Un d’ells, amb sistema de regulació de la suspensió per facilitar l’accessibilitat i un altre amb plataforma, per a persones que necessitin cadira de rodes. La comoditat en el desplaçament, per anar a les recuperacions, rehabilitacions, tractaments o visites mèdiques, per a nosaltres és tan important com el preu, que ha ser tan raonable com les teves possibilitats econòmiques.

Estudiants

Amb un vehicle de 8 places, que podeu compartir entre vosaltres, tindreu l’opció de desplaçar-vos, pagant el mateix que si el cotxe fos de quatre seients. Les tarifes de preu, regulades amb el taxímetre, també es poden pactar prèviament. Si ens presenteu el carnet d’estudiant us aplicarem un descompte addicional.

encarrecs

Encàrrecs

En aquestes gestions, com que no formen part de la prestació de serveis de transport de viatgers, emparada sota l’autorització VT i no estan subjectes a la normativa de transports, per tant tampoc a la utilització del taxímetre, el preu s’estableix lliurament segons el tipus de servei.

Sortides

Organitza la teva “festa a mida” sense preocupar-te de conduir i al millor preu: dinars, sopars, celebracions, casaments, comunions, aniversaris, trobades, comiats de solter@, excursions... Un xofer a la teva disposició amb reserva prèvia i amb vehicles que condicionem per a la teva sortida. Disposem de nevera per als teus refrigeris i, si ens portes un pendrive USB amb música, podràs escoltar el que més t’agrada.

Rutes

Planifica o demana’ns una ruta i l’organitzarem perquè tu, amb la família o els amics, puguis conèixer el municipi: la nostre cultura, gastronomia, història i l’entorn natural, segons els teus gustos i interessos. Si ho vols, emporta’t fins a quatre bicicletes i les posarem a l’enganxall del nostre vehicle, i t’esperem o tornem més tard per recollir-te. Si no parles castellà o català, t’ho explicarem en anglès.

Empreses

Et portem a l’Aeroport, domicili, hotel, restaurant, a la teva empresa o et traslladem a qualsevol punt del territori nacional. Disposem d’endolls per connectar el teu portàtil o mòbil, Wi-Fi per a les teves gestions i fins i tot el vehicle està insonoritzat per a la teva tranquil·litat. Amb reserva prèvia, podem fer recollides als Terminals i, en tenir accés a les dades de l’aeroport, verifiquem l’estat del teu vol, sense facturar el temps d’espera si el vol arriba amb retard. Si ho prefereixes, el xofer assignat recollirà el personal amb un cartell amb el nom, en el Terminal, a la porta de sortida del teu vol.

Un servei integral i exclusiu que únicament el servei de TAXI 24h ofereix a les empreses del nostre municipi.

Asseguradores

Som experts en el servei interurbà per la naturalesa del nostre entorn. Estem especialitzats en serveis de curta, mitjana i llarga distància per carretera. Gràcies als vehicles adaptats tecnològicament amb sistemes de seguiment, navegació amb cartografies nacionals i internacionals, Wi-Fi i rutes informatitzades, hem aconseguit reduir els costos des de la base a la destinació o al punt de recollida de l’assegurat, afegint importants descomptes i unificant els desplaçaments en una única factura mensual.

En aquets Municipis disposem de vehicles autoritzats amb llicència municipal i de transport interurbà VT per a la prestació d’aquets serveis.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

AEROPORT

Et portem o et recollim a l’Aeroport. Simplement complimentaràs un formulari, regulat per la Generalitat de Catalunya, autoritzant-nos el servei.

SET VEHICLES a la teva disposiciÓ:

Taxi Vallirana

Taxi Mercedes Vallirana
Taxi Mercedes Vallirana

SISTEMA ISOFIX i SEGURETAT pels als nens

Consta de dos punts de subjecció rígids, cargolats o soldats a la carrosseria del cotxe entre el respatller i el seient del vehicle, que subjecten la cadira en ambdós extrems de la base. Així, la cadira queda subjecta amb fixacions en lloc de subjectar-se amb el cinturó de seguretat. Porta un tercer punt d'ancoratge anti-rotació.

Consells sobre l’ús dels sistemes de retenció infantil

SEGURETAT, AIRBAGS i CINTURONS

Amb aquets sistemes d'ancoratge complementat amb els cinturons i els airbags, frontals, posteriors, laterals, de genolls, i de cortina, es redueixen fins en un 75 % les lesions greus. Entre els seus avantatges, redueix el recorregut del cap cap endavant en un impacte frontal, evitant l'efecte fuetada, que és el causant de les lesions cervicals. També millora l'estabilitat del seient en cas d'impacte lateral. A més, com no utilitza els cinturons del cotxe pel seu ancoratge, amb el Isofix es redueix el risc de muntar malament la cadira.

RESIDÈNCIES de GENT GRAN

El transport públic de viatgers, sempre s’ha de realitzar sota l’empara d’una autorització administrativa, sigui  VT (taxi), VTC (arrendament de vehicles sense conductor), VS (ambulàncies) o transport privat complementari (VPC), si les residències disposen de vehicle i personal propi per a realitzar el transport de la gent gran.

TAXI 24h se solidaritza amb les residències, les persones grans i les seves famílies, aplicant uns preus fixats reduïts especials

Com desplaçar-vos amb seguretat.
Gent gran.

Per que no son invisibles.